2013. május 1., szerda

Egy kis tudnivaló rólunk :)


~Minden ami vicc és poén!...Kedvenc időtöltésünk a nevetés.:)
~Egy kis városban lakunk Magyarországon. Itt szinte mindenki ismer mindenkit. Az emberek kedvesek egymással és mondhatom, hogy ez egy nagyon nyugodt környék.
A suliban is mindenki  támogat minket. 
Mi nem úgy fogjuk fel a blogolást, mint valami vérre menő dolgot, hanem poénból csináljuk. ...Persze mindhármónknak nagyon fontos. 
Mi egy csapat vagyunk.:)
...Pingwiin imád írni (a kézilabdázás után a legfontosabb számára) és ő a mi "riporterünk" is.
Ugyan is  nagyon szeret beszélni. Ha rájön órákat tud fecsegni mindenféle hülyeségről, de ugyanakkor néha nagyon értelmes dolgokat is megtudhatunk tőle.
Rencsikee nagyon pontos és precíz.:) Amit rábízunk tuti, hogy igényesen megcsinálja. Megbízható és divatmániás. A fotózás a mindene.:)
Bodii..hmm hogy is kezdjem:) Kicsit más személyiségű, mint Rencsi és Eszti (Pingwiin)...talán visszafogottabb:) Mindig jókedvű és ha megbántják (ha még belül nagyon is fáj neki) mindig megbocsájt!Nagyon kedves lány, amit néha kihasználnak!
A lányok közül Pingwiin a leghatározottabb, de szerintem ez nem is olyan nagy baj! A többiek elfogadják és tiszteletben tartják, hogy ilyen! Megtanulták, hogy vannak olyan dolgok, amikről még egy zacskó meggyes haribo-val ( Pingwiin kedvenc gumicukra) sem lehet meggyőzni.
~Nagyon jól kijövünk egymással. Mindent megbeszélünk, (ha nézet eltéréseink vannak azokat is) amit ajánlunk mindenkinek, ha konfliktusa van a legjobb barátnőjével. Segítjük egymást és -bár nagyon sok mindenben különbözünk- támogatjuk is.
Szeretjük egymást szivatni, de általában tudjuk hol a határ ...általában:D

Röviden külön-külön..:

Rencsikee: 1999. augusztus 11-én született. Sötétbarna göndör haja van és kék szeme. Nem túl magas lány. Aranyos, cuki hangja van, általában kedves mindenkivel, de hamar fel lehet bosszantani. Nagyon jófej és igaz barát.:) Kitűnő tanuló és mivel még nem tudja mi szeretne lenni, ha felnő, ezért mindenre nagyon nyitott.
hobby: fotózás, zene hallgatás, kutyázás (imádni való kis kutyus: Brutus) és biciklizés

Pingwiin: 2000. február 1-én született. Szőkés-barna, göndör haja (amit általában kivasal) és sötétbarna szeme van. Ő sem túl magas lány, bár a korához képest nem is alacsony.:) Próbál kedves lenni mindenkihez, de nem bírja ha valaki bénázik. Nagyon határozott, mindig tudja, hogy mit akar és előre megtervez mindent. Nagyon jófej és ha nagyon jóba vagy vele és jobban megismered, akkor észre veszed, hogy nagyon dili. Kitűnő tanuló, bár néha becsúszik egy-két rossz jegy is.:)

becenevei:) : Torii, Eszti, Pingwiin, Pankaa
hobby: kézilabda, olvasás, zenélés, fotózás

Bodii: 2000. május 3-án született.Hosszú, sötétbarna, egyenes haja van és zöldeskék szeme. Korához képest magas. Nagyon kedves , aranyos lány. Kicsit visszahúzódó, szeret inkább másra "támaszkodni" és nem a központban lenni. Kitűnő, mindig precízen megcsinál mindent. Jófej és kitartó, igaz barát.:)

hobby: képszerkesztés, zongorázás, netezés, fotózkodás:)


...Ha valamit szeretnél még tudni, kérdezz a "komment" résznél!:)