2013. május 31., péntek

~Idézetek a csalódásról~

~Idézetek a csalódásról~


"Becsukom a szemem és megint rád gondolok,de nem nyitom ki soha,mert tudom,hogy csalódok."

"Egy normális világban, ha egy lány kedves az emberhez, az jó jel lenne, de a valódi világban nem az."


"Ott ült a padon, könnyek peregtek az arcán, és tudni akarta, amit minden gyerek tudni akar, amikor valaki, akit szeretett, hirtelen eltűnik a színről: miért történik, miért velem történt, van ennek valami oka, vagy csak egy őrült rulettkerék forog? Ha jelent valamit, akkor mit kezdjek vele? Ha semmit nem jelent, akkor hogyan viseljem el?"


"Sosem tudtál elég nagy lenni, ha képes voltál feladni az álmodat egy idegen véleménye miatt."

"Nem vagyok az a típus, hogy kiboruljak és sírjak. Mert sosem engedem szabadjára a szívemet mióta te össze tiportad..."




"Fáj, hogy mással látlak..Fáj, hogy másnak mondod, hogy imádlak..Fáj, hogy neked adtam a szívem és te csak játszottál..Fáj, hogy tudom te csak kihasználtál...Fáj, hogy tudom te már másra vágysz...Fáj, hogy tudom te már messze jársz...Fáj, hogy még mindig szeretlek...Fáj, hogy téged sohasem feledlek..."


"Nem jó, ha az embernek kívánságai vannak. A kívánság jól megérdemelt csalódást hoz, semmi mást."

"Tudom, nagyon tud fájni egy váratlan szó, s kiderül, Ő már mást szeret, és csak meghalni volna jó."




"Nem tudtam elaludni aznap éjjel. A fürdőszobai tükörben fürkésztem, vajon megváltozott-e az arcom reggel óta. Kiült már szemem, szám köré a kétség?"


"Nem az a fájdalom, sírni, zokogni, hanem a fájdalmat mosolyba folytatni. Az ember erős, de a szíve megszakad, ha azt kit igazán szeret, szeretni nem szabad."

"Vettem egy mély levegőt, és meghoztam életem legnehezebb döntését.. Elsétáltam..."


"Abban a hitben nevelték, hogy Isten maga a szeretet, ám később tűnődni kezdett: mennyire szeretetteli egy olyan Isten, aki elég okossá tesz férfiakat és nőket ahhoz, hogy leszállhatnak a Holdon, de elég ostobává, hogy újra meg újra kénytelenek legyenek megtanulni: nincs olyan szó, hogy örökké."




"Mi van akkor, ha soha nem jön el a herceg fehér lovon? Akkor Hófehérke örökké ott fog feküdni az üvegkoporsóban? Vagy végül fölébred, kiköpi az almát, elmegy az orvoshoz, meggyógyíttatja magát, aztán szül egy gyereket a helyi spermabank segítségével? Akaratom ellenére mindig az jut eszembe, hogy minden magabiztos, szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni."




"Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el,aki szinte azt sem tudja hogy létezel,tudni, hogy nem kellettél neki, érezni hogy más is szereti, olyan aki el is érheti."


 "Amikor én azt mondtam, hogy örökké szeretni foglak, akkor nem vicceltem.. és tessék, még most is szeretlek.. pedig tudom,hogy te már nem.." 



"A sírás kerülget ebben a percben.. talán életem egyik legjobb emberét veszítettem el..."




"Mosolygó nézés, jól nevelt arc, mögötte fájjon, akármilyen harc..."


"Ne mutasd, ha fáj... ne mutasd, ha vérzik...mert úgysem látják... úgysem érzik..."