2013. június 10., hétfő

~Tini-Mini~

~Tini-Mini~


 ~Megkérdezted mi baj, van. Mosolyogtam és mondtam, hogy semmi. Ezután megfordultam és azt suttogtam: minden...


 ~Úgy élj a jelenben, hogy a jövőben megbánás nélkül gondolhass a múltra!




 ~Minden dalnak van egy vége, egy utolsó hangjegye, minden dal véget ér. Butaság lenne emiatt nem élvezni egy dalt. Egyszer minden dal véget ér, de ettől még élvezheted a zenét.

 ~Könnyebb arra haragudni, akiben megbízol. Miért? Mert tudod, hogy ő így is szeret.




 ~A boldogság csak akkor az igazi, ha megosztod valakivel.


 ~Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról.


~Ne menekülj a múltad elől. Mielőtt elrontanád a jövődet, tanulj meg élni a múltaddal.




~Ne félj a kudarctól, játszd végig a játékot!

~Az élethez hozzátartozik az, hogy fájdalmat okozunk egymásnak vagy önmagunknak, de ebből nem következik az, hogy gyűlöljük a másikat.


~ Semmihez sem kell nagyobb bátorság, minthogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.




~ A szerelem képes arra, hogy egyszer megérintsen és egy egész életre megmaradjon.

  ~Tudod mi fáj?...az, hogy már nem hív fel, ha hallani akarja a hangom, már nem ír üzenetet, már egy senki lettem számára...

~Szerintem, ha szerelmes valaki, akkor nem kell nagy szavakat mondani, elég egy pillantás, s egy sóhaj, és akinek szól, az meghallja..
                                                                                                   

~Nyár...~

~Nyár...~

~A nyári kalandok többféle okból érnek véget,de mindent összevetve egy közös van bennük:hullócsillagok,fenséges,megismételhetetlen pillanatok,az örökkévalóság  felvillanása,mely egy perc alatt elillan.

~Az igazi nyár,olyan nyár,amikor minden megtörténhet és meg is történik.Az igazi élmények mindig nyáron történnek ,észrevetted?Talán mert,bátrabbak,nyíltabbak vagyunk,igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember.Talán a napsütés okozza vagy a rengeteg nyíló virág.


~A napfény a vízzel játszott.A boldogság a szemembe látszott.A Hold csak ránk vigyázott.Az a nyár még iagzi nyár volt.:)

~Talán a legszebb napja az évnek,mikor a nyári szünet első napján felébredsz.

~Megint nyár van. Lóg a lábamat.Az ég világon semmi bajom.Jó a banda,a sör meg a ganja,semmi pénzért ki nem hagyom.A vízbe seggel,a falak fejjel.Minden ember azt várja kint,hogy elinduljon s el ne múljon ha itt a nyár. Megint.:)


~A nyár végére szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat a nyári flörtökről. GossipGirl nyári kalauza:1.számú tipp:ne aludj el menet közben.Így elkerülheted a reggeli szájszagot és a kínos beszélgetést.A ráébredésnél csak a felébredés rosszab.
2.számú tipp:Nyáron nincs olyan,hogy "MI"csak "TE"  és "ÉN".Találd ki előbb,te hol ülsz,mielőtt felültetnek.Enyelegni júliusban és augusztusban  is tudtok,de hollesztek szeptemberben?-3.számú tipp:Legyen időd gyönyörködni a virágokban.Igaz az,hogy minden jónak vége szakad egyszer és az alól az augusztus sem kivétel.Nem véletlenül hívják levélhullatásnak.


~Igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.