2013. február 15., péntek

~Idézetek~

~Idézetek~



~Nem kívánok neked semmi rosszat ,de levegőt sem.

~Hat hazugság amit  a lányok mondanak: -Jól vagyok!
                                                                                          -Nem vagyok féltékeny.!
                                                                                          -Már túl vagyok rajta.
                                                                                          -Persze lehetünk barátok!
                                                                                          -Nem vagyok dühös!
                                                                                          -Már nem szeretlek!


~Őszinte leszek....köcsög vagy.

~Álmodozó kislány vagyok.Egy olyan fiúra várok,aki önmagáért fog szeretni
és nem akar megváltoztatni.Egy olyan fiúra aki nekem soha nem hazudik,nem ver át és ha azt mondja"ÖRÖKKÉ" akkor az úgy is lesz. Álmodozó vagyok......túlságosan is.
  

~Légy olyan nő, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen és a gonosz felszisszenjen: a francba, felkelt! ;)

~Isten szereti a hülyéket,különben nem teremtett volna ennyit.:)

~De néha… ha csak egy percre is, de álljunk meg. Nézzünk körül. Hagyjunk fel a megfelelési kényszerrel, az önmarcangolással és éljünk. Csak úgy. Lelkiismeret furdalás nélkül. Boldogan.



 ~Nem lehet nevelni félelem és követelés nélkül, nem lehet együtt élni valakivel, ha nincs benne kapcsolatban az a motívum is, hogy elveszíthetem a másikat. Feltételek kellenek. Ezt pedig nagyon nem szeretik az emberek, mert bennük van az infantilis vágy, hogy feltétel nélkül fogadják el őket. Ez azonban irreális. Nincs ilyen.

 ~Nem az a jó kérdés, hogy mi történik itt? Az a jó kérdés, hogy ez tetszik nekem?... Akarom, hogy így legyen?...Nem!
Akkor meg mit tökölök?! Csak el kell terveznem, hogy mit, hogyan változtassak, aztán meg hozzáfogni, és csinálni, csinálni csinálni! Megállás nélkül hajtani, amíg elégedett nem leszek a végeredménnyel. Ígyni.
Felkészültél?
Mert velem jössz! Egymást fogjuk húzni, fel és még feljebb. Nem foglalkozunk azokkal akik elénk állnak, vagy nem hisznek bennünk. Lássuk be, lényegtelen emberek! Ez a kőkemény igazság amivel szembesítened kell magad, különben olyan emberek ragadnak rajtad, akik csak hátráltatnak. Neked pedig, Szívem, erre semmi szükséged nincs! Haladunk. Előre lépünk kettőt, nem hátra négyet. Úgyhogy csak szelektálj nyugodtan. Aztán pedig indulás! ;)




~Tudod ez úgy van, hogy néha elesek. Aztán meg ott ülök, sajnálom magam, és az elcseszett időt, ameddig a könnyeimen kívül mást nem nagyon produkáltam. És akkor jön az a pillanat, amikor észhez térítem magam, hogy most már azért elég volt! Mert ez milyen már! A napok peregnek, én meg csak siratom azt, ami elmúlt. Ez így nem jó játék. Aztán szépen fogom magam, a maradék energiám, a büszkeségem, a dacom felállok, és teperek előre, mint állat. Tudom, hogy merre tartok, tudom hogy senki a világon nem áll az utamba, mert amit én elképzeltem, az úgy is lesz. És ennyi. És tudod mit? Ugyanezek a lépések, ha Te állsz fel. Semmi más nem kell hozzá, csak Te! Képes vagy rá! Csak döntsd el, hogy úgy lesz, kapd össze magad és hajrá! ;)


~Az anyák a gyerekeik kezét csak egy igeid fog,de a szívüket mindörökké

~A barát az egyetlen személy, aki ki tudja javítani a hibáidat - de van annyi esze, hogy meg sem próbálja.


~Az igazi szerelemnek megvannak a maga előérzetei és tudja, hogy a szerelem szerelmet gerjeszt.


~Van múlt,jelen,jövő...és a rád elbaszott idő.

~Mindig van egy ember aki bearanyozza a napodat.Sokszor ugyanaz az ember .


~Egyszerű nő vagyok..Valakinek szép,valakinek csúnya,valakinek kedves,valakinek mogorva.Olykor csendes vagyok,máskor mindenkit túlkiabálok.Valakinek nyitott vagyok,valakinek zárkózott.Láthatsz okosnak,láthatsz butának,érettnek,bölcsnek vagy gyerekesnek ,furcsának.Jelenthetek bármit az életedben ,mégis ugyanaz maradok:egy nő,aki élt,remélt,olykor félt,de mindig csak álmodott.:)



~Ne hagyd,hogy az emberek átgázoljanak rajtad..Ez a te életed..Ha kell valami merj lépni,és kapd el,mert senki nem  fogja eléd hozni tálcán amire vágysz..

~Vagyok aki vagyok és leszek aki leszek ..a te véleményedre magasról teszek.;)

~A világ törvénye olyan, ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi sem érkezik idejében, semmit sem ad az élet akkor, amikor felkészültünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon egyszer észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra.



~Elég volt a sok meséből, csalódásból. Elég volt már abból a szeretetből, ami csak bántott. Döntöttem. Építettem egy falat magam köré, de nem azért hogy kizárjak mindenkit, hanem hogy lássam, ki szeret annyira, hogy megmássza. 
Így akárki is okoz csalódást... legalább tudom, hogy baromira megszenvedte az utat, ami idáig elvezette. ;)

~Tudod mikor lehetsz igazán boldog ..Jól figyelj.Ha megtanulod leszarni az olyan emberek véleményét,akik leszarják a tiedet.Ha csak azokkal foglalkozol,akik veled is foglalkoznak.És ha megtanulod meglátni a legrosszabb dolgokban is a legjobbat..:)

~..Élvezd amíg van még mit,mintha ez a perc lenne az utolsó.Nem attól haladsz előre ha össze-vissza futkosol.Élvezd az illatot,ez a szabadság.Tárd ki a szárnyad repülj el vadmadár..!




~Kislányként irigyeljük a nagyokat. Szép cipők. Csillogó-villogó ékszerek. Szép ruhák. És olyan nagyok, akárhová elmehetnek, akármit csinálhatnak, és általában az, hogy anya mit mond, az persze nem számít.
Igaz, hogy semmi gondunk nincs, annyi játék vesz körbe mint égen a csillag, mi mégis arra vágyunk, hogy magas sarkúban, csinosan tipegjünk, egy helyes fiúval az oldalunkon.
Ahogy telnek múlnak 
az évek, bizony ez a vágy megkopik. Már nem annyira csillognak azok az ékszerek, és nem érdekesek a cipők sem. Túl sok időt töltünk azzal, hogy megoldjuk a mindennapok problémáját, és elfelejtünk lelkesedni, mint egy kislány. Pedig mennyivel jobban éreztük magunkat akkor, amikor lázasan, majd megőrülve kutakodtunk anya csini nagylányos cuccai között..





~Az én hercegem nem lóval jön ,hanem gyalog. Valószínűleg ezért ér ide ilyen lassan.

~Mindig lesz egy olyan ember akire gondolva:"Bárcsak vele lehetnénk,még ha tudod is,hogy ő viszont nem akar vele lenni.:(



~Ha valaki téged akar,akkor SENKI és SEMMI nem állíthatja meg. De ha ez a valaki pont nem téged akar .. akkor ezen SENKI és SEMMI nem tud változtatni! Ilyen egyszerű.



~Egy nő ragyogjon, és rögtön gyönyörű lesz, akárhogy is nézzen ki. Ennyi lenne. Remegjen meg a világ, ha megjelenik, és meg is fog, mert azt, aki ragyog, észreveszik. Nem tudnak elmenni mellette, nem is lehet, ugyanis sugárzik. Na ebből van kevés. Hiszen mennyivel egyszerűbb széthisztizni a perceket, hogy de neked mennyire rosszul áll az életed, és egyébként is milyen szerencsétlen vagy. Nos igen, az vagy, de ezen csak te tudsz változtatni, semmi más. Gondold meg, hogy minek adsz energiát. Ne etesd a gyengítő szörnyeket, inkább hagyd magad mögött őket, mintha nem is léteznének. Hiszen nem is léteznek. Csak az van, amire te figyelsz, az meg olyan lehet, amilyenné formálod vagy címkézed, ugyanis minden a te kezedben van.


~Olyan fajta lány vagyok aki néha nevet  a hibáin ..úgy hogy bocs ha a pofádba nevetek..:D



~Nem az a fontos,hogy mások mit gondolnak,hanem az,hogy te mit gondolsz.




~Akkor jössz rá , hogy mennyire szeretsz valakit, mikor felmerül a pillanat, hogy talán elveszítheted. Mikor ott van veled, vannak olyan percek, órák, napok, hetek, hogy tudomást sem veszel róla, vagy éppen nem adod meg neki a kellő tiszteletet. Mikor számtalanszor elmondja, hogy vigyázz magadra, s minden erejével azt próbálja neked bizonyítani, hogy te vagy a mindene, nem érdekel, mert tudod hogy ott van, s mindig ott lesz. Igen. Ott lesz. Csak nem mindegy, hogy mikor és hogyan. Figyelj arra, hogy olyan emberekkel legyél, akik szeretnek! Még ha hibáznak is. Senki sem tökéletes, minden embernek vannak hibái, de ha téged elfogadnak így, te is fogadd el őket! ♥


~A hazugságaid közül a szeretlek volt a kedvencem..



~Álmokban élő királylány ébredj fel.Álom herceg nem létezik a mesékben élni,hidd el nagy hiba..




~Egyszer eljön az a pillanat, az a bizonyos pillanat, amikor tetőtől talpig látod magad. Észreveszed, hogy amit eddig láttál az csupán hiú ábránd volt, semmi több. Rájössz, hogy változtatások kellenek, elhatározod, hogy változtatások lesznek, aztán mégsem történik semmi. Bekapcsol az önmarcangolás,a hitetlenség,az önbizalmad egyre mélyebbre süllyed. De Te mégsem adod fel, mert újra és újra eljönnek azok a pillanatok, amikor elhatározod, hogy valami más kell. Érted már? Attól, hogy nem sikerül elsőre, még nem vagy egy csődtömeg. Van erőd újra és újra kimondani, hogy na jó, most már aztán elegem van magamból. Ne törődj vele mások mit mondanak. Honnan tudnák, mi zajlik le benned, néha még Te magad sem tudod. Majd változnak a dolgok, változol Te… ha eljön az ideje. Hidd el… el fog jönni!



~Ne kűzdj a barátokért.Az igaziért nem kell,a hamisért pedig nem érdemes!:)

~Sírva jöttél a nagy világra úgy,hogy körülötted mindenki mosolygott.Úgy menj el,hogy te mosolyogsz és körülötted mindenki sír.:) 


~Tudod miért a nagy testvérek születtek előbb? Azért,hogy megvédjék a kistestvéreiket,akik utánuk jönnek.:)

~Vannak olyan lányok,akiknek ha szárnyuk lenne,nem angyalok hanem libák lennének.




~Inkább leszek 1000 pasinak az elérhetetlen álom mint,hogy újra egy kihasználjon..:)


~Néhány ember olyan,mint a felhő.Ha eltűnik máris jobb lesz a napom..:)

~Mosollyal az arcomon beintek a világnak.A köcsög pasiknak meg az elkényeztetett libáknak.:)




~Nem vagyok tökéletes.Követek el hibákat,bántok meg embereket.De ha azt mondom sajnálom,azt komolyan is gondolom! 


~Három féle ember létezik számomra: ~Akiben bízok.

                                                                       ~ Akiben bíztam és már nem bízok.
                                       ~Akiben nem bízok.

~Az idő múlik a barátság nem..






~Amit meg kell tenni, hát meg kell tenni. Meg kell tanulni nemet mondani. Meg kell tanulni, hogy a Te életedben a Te döntéseidnek van helye. És lehet, hogy kudarcok követik majd, de ez akkor is a Tiéd.Senkinek semmi köze nincs hozzá. Persze... vannak akik ott állnak melletted, minden percben bizonyítják, hogy akár hajnali háromkor is hívhatod őket, mert ők kipattannak az ágyból, és repülnek hozzád. Igen... vannak ilyen emberek körülötted. Lesznek is. Előfordul majd persze, hogy egy -kettő elvész, de helyettük majd jönnek újak. De azt felejtsd el, hogy bárki is helyetted old meg valamit.






~Ez a Te életed, neked kell harcolnod, minden párbajt megvívni, nyerni, vagy veszíteni. A porból felállni, vagy éppen ott szenvedni. Tanulni, néha könnyen néha nehezen és kínkeservesen, de a tanulságokat mindenképp levonni. És ilyenkor jön a segítség. De szokd meg a gondolatot, hogy neked kell intézned a dolgaid, és nem várni, hogy minden készen az öledbe hulljon. Állj a sarkadra és húzzál előre, és addig vissza se nézz,amíg nem végeztél mindennel. De akkor majd ne felejts el megállni, és visszapörgetni az egészet. Minden megvívott csatát, minden kudarcot, minden sikert. Majd akkor észreveszel az összes elintézett feladatban egy valamit ami közös. Mindet Te érted el!






~A legjobb barát az, akivel együtt nevettél és sírtál. A legjobb barát az, aki szereti és elfogadja az összes fura ügyed. A legjobb barátod az, akinek a pólója foltos a szempillafestékedtől, a sok sírás miatt. A legjobb barátod az, aki csak rád néz, és egy egész párbeszéd lezajlik köztetek anélkül, hogy egyszer is kinyitnátok a szátokat. A legjobb barát az, aki a legrosszabb állapotodban is látott és azt mondta: te vagy a legjobb. A legjobb barátod az, aki harcolt érted és megvédett akkor is, mikor tudta hogy, nincs igazad. A legjobb barátod az, aki őszintén mondhatja azt, hogy szeret. A legjobb barátod az, aki seggbe rúgott és ráébresztett, mikor valami nagy hülyeséget akartál tenni. A legjobb barátod az, aki ismer kívül-belül. A legjobb barátod az, akinek sosem kell kérdeznie, mert már tudja a válaszokat. A legjobb barátod az, aki veszekszik veled, hiányol és a sok hülyeség után is kibékül veled. Aki melletted áll a nehéz időkben is és mindig elnézi, ha egy r*b*ncként viselkedsz. Aki nem várja el, hogy bocsánatot kérj tőle. A legjobb barát az, aki köntörfalaz csak azért, hogy ne kerülj nagy bajba. Az, akinek mindig szüksége lenne rád és hiányolni fog, mikor egyedül van és te nem lehetsz ott, de tudja, hogy ott lennél, ha tehetnéd.




~Mi a legviccesebb az emberben? (...) Mindig fordítva gondolkodnak: gyorsan fel akarnak nőni, hogy aztán az elveszett gyermekkor után sóhajtozzanak. Feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek, aztán meg odaadják minden pénzüket, hogy egészségesek legyenek. Annyira sóvárognak a jövő után, hogy nem törődnek a jelennel, így aztán sem a jelent, sem a jövőt nem élik meg. Úgy élnek, mintha soha nem halnának meg, és úgy halnak meg, mintha soha nem éltek volna.

~Ahhoz, hogy a változás útjára lépjünk, fel kell vennünk az önismeret cipőjét...



~...Minden okkal történik. Minden. Az is hogy így érzel. Mert ha a kislány elesik a korival, egy ideig inkább a babaháznál ragad, de a korit még látni sem akarja, nemhogy használni… Minden más sokkal jobb játéknak tűnik… de a kori… a kori az nem kell…olyan.. olyan…OLYAN,ÉS NEM KELL!...

~Bocsánat,hogy élek többet nem fordul elő..


~Ha a nevetés hosszabbítja az életet akkor én halhatatlan vagyok;)




~Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni az életem, ahogy megálmodtam, nem úgy, ahogy mások elvárják tőlem!


~Teljesen mindegy, hogy hol és mikor.: ) lényeg, hogy KIVEL.♥ 


~Ne aszerint ítélj meg, hogy mit hallottál rólam, hanem aszerint,hogy mit éltél át velem! ♥

~Eljön a perc.mikor rájössz,hogy bizonyos embereknek,csak a szívedben van a helye. Nem az életedben.


~Azok az ember legfontosabb tapasztalatai, amelyek elviszik a végső határig. Csak ezekből tanulunk, mert ezekhez minden bátorságunkra szükségünk van. Ha egy gazda megalázza a cselédjét, vagy egy férfi megalázza a feleségét, az nem bátorság,hanem gyávaság, bosszú az életért. Ezek az emberek soha nem mertek a lelkük mélyére nézni, soha nem kérdezték, honnan származik a vágy a vadság felszabadítására.


~Nos… szókimondó énem igyekezve eltüntetni, diplomatikusan annyit mondtam, hogy ez így nem állapot. Tartani kell magát az elképzelésekhez, és ha neki ez így nem jó játék, akkor abbahagyni ezt a beszélgetős-kavargós-akármit.

~Mindig remélj, légy erős, nevess hangosan és  játssz keményen, élj a pillanatnak, álmodj nagyot, nyisd ki az elméd, higgy a csodákban, bocsáss meg gyorsan, csókolj lassan és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna…


~Nem mehetek vissza,és nem tehetem próbára a sorsot azzal,hogy most másképp cselekszem ugyanabban a helyzetben.

~Csak mert több hülye áll a te oldaladon,még nem lesz igazad! :)

~A szemek szavak nélkül is elmondanak mindent.

~Sokszor van,hogy mosolygok,miközben belül az ideg széttép,vagy a fájdalom felemészt.


~Ne légy festett szépség se pláza cica hanem add önmagad és szard le ki mit gondol rólad.

~Nem vagyok tökéletes,de egyszer valakinek az leszek.

~ Megpróbáltam jó lenni..de unatkoztam. :D
~Mindenki úgy lát ahogy kinézel,de csak kevesen tudják valójában ki vagy.

~Az életben két dolog létezik: a MINDIG és SOHA.Légy mindig boldog,de soha ne légy boldogtalan.


~Adj még egy pofont, nem érdekel. Állom. Adhatsz még vagy százat, azt is túlélem. Lehet, hogy fájni fog, de addig, amíg nem halok bele, én bizony mindig fel fogok állni, hiszen mennem kell. Nekem mennem kell.

~Hogy ki vagyok? Egy lélek, aki hallgat az intuícióira, aki mer a szíve után menni, és le meri írni azt, amit le kell írnia. Egy csatorna vagyok, ami arra szolgál, hogy az íráson keresztül minden üzenetet leközvetítsen. Ezzel gyógyítok, segítek, ez az életem. Öt tulajdonság: optimizmus, talpraesettség, szókimondás, kitartás és kreativitás.


~Csak egy emlék, vagy annál jóval több? Valami, ami megmarad, ami körbeölel, ami beléd vésődik. Ilyen ez.

~Mikor kicsi voltam, folyton piszkáltak... De aztán felfedeztem, hogy van valamim, ami nagy: a szám. Azóta is azzal harcolok.

~Elegem van abból,hogy én mindig mindenkivel kedves vagyok és egy csepp viszonzást sem kapok.És.akárhányszor elhatározom,hogy megváltozok,nem megy..Én valahogy nem tudok úgy viselkedni másokkal,mint ahogy ők velem viselkednek.Egyszerűen nem tudok fájdalmat okozni az embereknek,de tűröm,hogy nekem fájdalmat okoznak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése